FC Pucioasa, aproape de podium. Un nou succes pentru „bombonari”

Publicitate

Ionuț Parghel
FC Pucioasa și-a arătat din nou colții în campionat! Pe teren propriu, în etapa a opta a Ligii a 3-a, “bombonarii” au trecut fără prea multe emoții de AFC Hermannstadt II, cu scorul de 3-1.

După un debut de meci nefavorabil, unde sibienii au deschis scorul, prin Radu Cristiu (13), jucătorii Pucioasei au ieșit la rampă după scurgerea primului sfert de oră. Astfel, în minutul 16, mijlocașul Adrian Nedelea a restabilit echilibrul pe tabelă și a dat semnalul că echipa antrenată de Cristă Bălașa poate obține toate punctele cu a doua echipă a Hermannstadu-ului. Formația dâmbovițeană a oferit o replică și mai tăioasă în actul secund, dar mai ales în ultimele 20 de minute ale întâlnirii. Astfel, cu 18 minute înainte de ultimul fluier, Lețu a adus Pucioasa în avantaj, după care Tibi Calofir  (85) a stabilit scorul final al meciului, dar în același timp a consolidat o victorie clară a grupării din dealul “Patrana”. La capătul succesului cu sibienii Pucioasa a urcat pe locul 7 în clasamentul seriei C3, cu 13 puncte acumulate, aflându-se la cinci lungimi distanță în spatele liderului Unirii Bascov și la doar trei puncte distanță în spatele lui ACS SR Municipal Brașov, ocupanta locului 3. Etapa viitoare Pucioasa va întâlni în deplasare pe CSM Alexandria.

FC Pucioasa – AFC Hermannstadt II   3-1 (1-1)

Marcatori:   Nedelea (16), Lețu (72), Clofir (85)/ R. Cristiu (13).

Pucioasa: Agachi – Călin, Marina, Blas, Diță – Calofir, Nedelea, Lungeanu – Călinescu, Lețu, Niculăescu. Au mai jucat: Leotescu, Iamandache, Codroiu. Antrenor: Cristian Bălașa.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele