FC Pucioasa afișează probleme de lot! Cristian Bălașa nu poate alinia cel mai bun “unsprezece” în disputa cu Flacăra Moreni

Publicitate

Ionuț Parghel
Conducerea tehnică a echipei FC Pucioasa are mari dureri de cap înaintea derby-ului cu Flacăra Moreni. Formația din dealul “Patrana” nu poate alinia împotriva “lupilor” de pe Cricov cel mai bun “unsprezece”. Antrenorul Cristian Bălașa nu poate miza în disputa de mâine pe mai mulți fotbaliști importanți.

Unul dintre jucătorii exponențiali pe care Pucioasa nu-i poate folosi cu Flacăra este căpitanul Narcis Marina. Apărătorul central nu va putea juca cu “lupii” din cauza eliminării suferite etapa trecută în meciul cu Flacăra Horezu. Un alt component de bază care va absenta în partida cu Flacăra este portarul Sebastian Agachi, goal-keeper selecționat în naționala U19 a Republicii Moldova. Mai mult decât sigur, locul lui Agachi între buturi va fi luat de Cosmin Curiman. De asemenea, un alt jucător pe care Pucioasa nu poate miza cu morenarii este George Grigorescu, mijlocaș ce acuză o accidentare mai veche. Așadar, înaintea duelului cu Flacăra, lotul de jucători al Pucioasei este decimat de probleme. După 11 etape scurse din actualul campionat, Pucioasa se află pe locul 10 în clasament, cu 16 puncte acumulate, iar Flacăra pe 14, cu doar 7 puncte strânse.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!