Fata maltratată de iubitul ei povestește cum a reușit să scape de el

Publicitate

Ştefan Khalil
Tânăra, care a fost agresată de iubitul ei din Ploieṣți, a povestit cum a reușit să scape de acesta.  Sătulă de lovituriile pe care le-a primit, victima a încercat să se adapteze situației și să facă tot ce spune agresorul.

”M-am prefăcut pur și simplu că fac ca el, că zic ca el, că el e șeful. Confirmam pur și simplu ce zicea el, ca să pot să scap”, a declarat pentru observator.tv.

Fata, provenită din Buzặu, a povestit că a trecut prin momente cumplite până a reușit să scape din mâinile iubitului ei în vârstă de 20 de ani, care a bătut-o fără milă și i-a creat răni serioase. După ce a bătut-o fără milă, tânărul a spus că se duce să-și ia băutură și după se va întoarce. Acesta a fost și momentul salvator pentru fatặ, care a reușit să iasă din locuința lui și s-a dus direct la Poliție. Agenții l-au arestat pe Gabriel Robert Berchet, agresorul victimei. Fata a mai povestit că în ultimul timp nu se mai înțelegeau și din acest motiv voia să plece de la el. Acest lucru l-a înfuriat foarte tare pe individul de 20 de ani și a început să fie violent cu ea.Tânăra a fost dusă de părinții ei într-o localitate din județul Buzặu, după ce a fost la Poliție pentru a cere ajutorul.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!