Fată de 14 ani din Fieni, împuşcată de un coleg

Publicitate

Caz incredibil petrecut, astăzi, la prânz, lângă un liceu din orașul Fieni! O elevă în clasa a IX-a a fost împușcată în mână, iar cel care ar fi tras cu arma este un coleg de clasă, potrivit stirileprotv.ro.

Incidentul a avut loc într-un foișor, aflat în apropierea unității de învățământ. La scurt timp după ce a fost împușcată în mână, minora, în vârstă de 14 ani, a fost tranportată de urgență la cea mai apropiată unitate medicală, unde a primit ajutor, după care, de aici a fost transportată la spitalul din Pucioasa. Potrivit medicilor, aceasta prezenta la mâna dreaptă o plagă împușcată, unde avea o alică de plumb și care a fost extirpată.

Se pare că, fata a chiulit de la ore și a mers la plimbare cu doi băieți. Unul dintre ei deținea o armă și din teribilism a început să se joace cu ea. Manevrând-o greșit a împușcat-o pe minoră, din neateție.

Ajunși la fața locului, polițiștii au deschis dosar penal pentru uz de armă, urmând să se stabilească cui aparține arma, dacă posesorul deține autorizațiile necesare și dacă a respectat toate normele de siguranță impuse de lege.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!