Epilare definitivă cu Laserul Depilight Pro la Salonul Avenue Dee din Târgovişte. Fă-ţi o programare acum

Publicitate

Salonul Avenue Dee vă așteaptă în Târgoviște, de luni până sâmbătă, cu un ambient plăcut, relaxant, dar mai ales cu o echipă de oameni profesioniști. Echipa Avenue Dee face parte din elita profesioniștilor din domeniile în care activează, iar acest lucru este certificat de calitatea serviciilor pe care le oferă.

Scopul Avenue Dee este de a ajuta clienții să ajungă la imaginea dorită, pentru a avea un aspect fizic mai frumos și pentru a se simți mai bine cu ei însuși. Salonul târgoviștean folosește aparatură de ultimă generație pentru epilarea definitivă, oferind tratamente specializate atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Așadar, pentru o epilare definită Laserul Depilight Pro reprezintă soluția ideală!

Pentru a înțelege mai bine cum stă treaba în această privință vom face o comparație între epilarea cu laser și epilarea IPL.

Deseori există multe confunzii atunci când trebuie să înțelegem diferența dintre epilare definitivă cu laser și epilare cu IPL. Ambele tratamente produc energie pentru a întrerupe ciclul de creștere al foliculului pilos și pentru a-i opri creșterea pentru a leza țesăturile din jur. Asemănarea dintre cele două tipuri de echipamente se oprește aici. Marea diferență între cele două constă în tehnologia folosită pentru a produce lumina.

Laserul emite o singură lungime de undă care țintește specific bulbul pigmentat al firului de păr, în timp ce IPL emite într-un spectru de lungimi de undă care nu este specific pentru melanină și de aceea riscul de ardere sau hiperpigmentare a pielii este mai mare. Acest spectru de lungimi de undă se dispersează în piele, bulbul pilos fiind atins doar de câteva ori, într-o manieră nepredictibilă. Cu toate că tehnica IPL este mai eftină vor fi necesare mai multe sesiuni pentru a distruge pilozitatea. Penetrarea luminii în piele este mai redusă decât cea a laserului și de aceea bulbii mai mari, situați mai profund în piele, nu pot fi tratați eficient. IPL nu este indicat a fi folosit pentru pielea închisă la culoare, nefiind eficient și având risc mare de arsură a tegumentului.

Astfel, tehnologia laser este mai eficientă și 90% dintre pacienți își pierd pilozitatea după 5-6 ședințe deoarece raza laser țintește specific bulbul pilos fără a leza pielea. Deoarece folosește lungimi de undă specifice și targetate, energia și timpul de emisie putând foarte fin ajustate, poate fi folosit fără riscuri pentru pielea închisă la culoare.

Costul unui tratament cu laser este mai mare decât al unui tratament IPL pentru aceeași zonă deoarece costul unui echipament laser este de 5-20 de ori mai mare decât al unui echipament IPL, existând mai mulți factori care influențează prețul tratamentului: eficiență diferită (mult mai mare pentru laser), numărul scăzut de ședințe în comparație cu IPL, posibilitatea tratării tuturor fototipurilor cutanate, folosirea echipamentelor autorizate de forurile internaționale.

Așadar, cum se apropie sărbătorile de iarnă, iar costurile ședințelor de epilare cu Laserul Depilight Pro sunt unele accesibile, programările la Avenue Dee pentru luna decembrie se fac din timp! Programări se fac la numărul de telefon 0760 263 282 sau puteți merge la sediul salonului aflat pe Calea Domnească, nr. 226, Târgoviște. Puteţi afla mai multe informaţii despre serviciile oferite de Salonul Avenue Dee pe site-ul salonavenuedee.ro.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!