Eligi Mobilis Târgovişte, producător mobilă la comandă de calitate superioară

Publicitate

Eligi Mobilis oferă o gamă largă de produse premium pentru iubitorii de mobilă de calitate. Producătorul de mobilă din Târgoviște a ales să facă mobilă la comandă și nu în serie pentru că fiecare proiect este o provocare, iar fiecare obiect de mobilier are propria poveste.

Eligi Mobilis oferă o colecție modernă de mobilier ce cuprinde o varietate de produse ce reunește ultimele tendințe în design interior și oferă soluții perfect adaptate pentru a mobila spații destinate mai multor activități precum: mobilă living room, mobilă dormitor, mobilă birou, mobilier office & home office, mobilă dining room, mese extensibile, etc.

Eligi Mobilis oferă clieților mobilier pe comandă ce corespunde standardelor de ultimă generație în materie de stil, calitate, creativitate și inovație. Astfel, producătorul  construiește mobila visurilor tale zi de zi, iar misiunea Eligi Mobilis este îmbunătățirea mediului de viață a omului modern, iar cele trei aspecte după care echipa se ghidează sunt abordarea individuală, loialitate și responsabilitate.

Pentru comenzi puteți suna la numerele de telefon 0755 075 982 și 0755 075 893 sau puteți merge la sediul societății comerciale, aflat pe strada LT. Stancu Ion, nr. 35, Târgoviște.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!