ELIGI Mobilis Târgovişte, producător de mobilă la comandă. Finisaje, materiale şi accesorii de calitate. Servicii complete

Publicitate

Eligi Mobilis a devenit de o perioadă bună  de timp unul dintre cei importanți producatori de mobilă din județul Dâmbovița. Societatea comercială cu sediul în Târgoviște oferă servicii complete, începând de la consultanță, proiectare, măsurători, execuție, livrare, montaj și personalizare a design-ului în funcție de cerințele fiecăruia. Eligi Mobilis realizează orice tip de mobilă la comandă (din lemn, MDF, PAL), indiferent de mărimea sau complexitatea proiectului.

Calitatea finisajelor, materialelor și accesoriilor, precizia formelor și delicatețea  culorilor, care nu încarcă spațiul ci doar îl pune în valoare, reprezintă principalele avantaje ale mobilierului Eligi Mobilis, indiferent de destinația încăperilor: dormitoare, bucătării, dining-uri, living-uri, holuri, camere de copii, birouri sau dressing-uri.

În activitatea Eligi Mobilis noile tendințe în domeniu sunt de-o importanță vitală. De asemenea, amenajarea spațiului personal, alegerea mobilierului poate fi o misiune descurajantă, dar la fel de importantă precum o dietă sănătoasă. Ideal este ca interiorul casei tale să reflecte personalitatea ta și a familiei tale, un loc care să inspire siguranță, confort, să fie o adevărată oază de relaxare. Eligi Mobilis își propune întotdeauna să fie un prieten și un sfătuitor cu experiență, să-ți ofere cele mai bune soluții adaptate dorințelor tale.

Eligi Mobilis realizează piese de mobilier doar așa cum vrei tu! Fie că îți place modernul, clasicul sau minimalistul, Eligi Mobilis acceptă cu mare plăcere orice provocare pentru a-ți transpune idea ta într-o mobilă de vis, garantând de fiecare dată calitatea pieselor!

Pentru comenzi puteți suna la numerele de telefon 0755 075 982 sau 0755 075 893 sau puteți merge la sediul societății comerciale, aflat pe strada LT Stancu, nr. 35, din Târgoviște.

Pagină de facebook: ELIGI Mobilis

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!