Elevii de 10 ai Târgoviştei, premiaţi de autorităţile locale

Publicitate

Excelența în educație, premiată din nou de Primăria Târgoviște! Înaintea începerii ședinței ordinare de Consiliul Local, conducerea Primăriei Târgoviște i-a premiat pe cei doi elevi care au obținut media maximă la exemenul de Bacalaureat. Este vorba de Drăghici Bianca Anamaria, absolventă a Liceului de Arte „Bălașa Doamna”, secția Arhitectură, și Stăncescu Georgian Constantin de la Colegiul Național „Constantin Carabela”, secția Matematică-Informatică.

Administrația locală le-a oferit celor doi elevi flori și câte 2000 lei, ca recompensă pentru performanța lor educațională.
Gestul echipei administrative a Primăriei Târgoviște a fost îndelung aplaudat atât de consilierii locali și de toți cei aflați în sala de ședinte a Primăriei Târgoviște.
„Este un moment în care premiem execelența în educație… Este și o modalitate de a exprima recunoștiința pe care comunitatea locală o are față de copiii care fac cinste municipiului Târgoviște. Acești doi elevi de la liceele târgoviștene au obținut media 10 la Examenul de Bacalaureat”, a declarat primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!