Echipele de minivolei și cadete de la CSȘ Târgoviște luptă pentru calificarea în faza finală a Campionatelor Naționale. Ion Atanasiu: “Ar fi extraordinar să ajungem cu trei echipe la turneele finale”

Publicitate

Ionuț Parghel
Sfârșitul săptămânii va fi unul de “foc” pentru echipele de minivolei și de cadete ale Clubului Sportiv Școlar Târgoviște. Ambele formații sunt angrenate la turneele semifinale ale Campionatelor Naționale și au ca țintă calificarea în faza finală a întrecerilor, acolo unde a ajuns și formația de speranțe a clubului târgoviștean, în prima parte a lunii martie.

Principalul avantaj al echipelor dâmbovițene va fi faptul că vor evolua pe teren propriu, atâta timp cât sala CSȘ Târgoviște va fi gazdă pentru aceste turnee la nivel juvenil. La minivolei, meciurile se joacă vineri și sâmbătă, iar în Seria 5, din care face parte CSȘ Târgoviște se mai găsesc CSȘ Alexandria, CSM A București și CS Medgidia.

În schimb, la cadete, în Seria 2, în care se regăsește CSM Târgoviște se mai află Dinamo București, ACS Top Volei 05 Constanța și LPS Viitorul Pitești. Jocurile la cadete vor avea loc în zilele de vineri, sâmbătă și duminică. Conducerea tehnică a  secției de volei de la CSȘ a considerat că ambele formații păstrează șanse mari de calificare la turneele finale. “ Avem șansele noastre de calificare la turneele finale. Jucătoarele noastre au arătat determinare la ultimele antrenamente. La minivolei ne vom lupta pentru primul loc cu CSM A București, iar la cadete ne vom bate cu Dinamo București. Sperăm ca fetele noastre  să aibă parte de prestații bune și să arate un joc cât mai bun. Ar fi extraordinar ca în acest an să mergem cu trei echipe la turneele finale”, s-a exprimat antrenorul Ion Atanasiu.

Interesant e și faptul că ambele turnee vot fi organizate de municipiul Târgoviște și găzduite de Sala CSȘ, din Microraionul 3. Tot această sală a fost și gazda turneului semifinal pentru Speranțe, competiție unde CSȘ Târgoviște a pătruns în faza finală. Mai mult de atât, este pentru prima dată când Târgoviștea organizează trei turnee semifinale la volei la nivel juvenit în același an. “Niciodată Târgoviștea nu a mai beneficiat de așa ceva. FR de Volei ne-a oferit acest privilegiu pentru că în sala CSȘ condițiile sunt foarte bune, iar echipele noastre au arătat că sunt valoroase”, a încheiat Ion Atanasiu.

 

Echipa de minivolei CSȘ  Târgoviște – lotul de jucătoare

Raluca Puică, Ema Gâdiuță, Ștefania Neagu, Ana Barbu, Raisa Constantin, Diana Ropotan, Andra Stoicescu, Melisa Șotîngeanu, Ana Atanasiu, Mara Dumitriu, Alexandra Rotaru, Ștefania Toma.

Echipa de cadete CSȘ Târgoviște – lotul de jucătoare

Denisa Bizdrigheanu, Teodora Dumitru, Ioana Popescu, Diana Cristescu, Diana Duță, Andrada Dumitrescu, Camelia Georgescu, Diana Ilinca, Ana Nicolaescu, Andreea Neagu.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!