Echipa Microraionului 9, cea mai bună la Cupa Cartierelor la fotbal

Publicitate

Ionuț Parghel
Echipa cartierului Micro 9 este noua campionaă a Cupei Cartierelor Târgoviște –ediția 2019. Formația în care s-au regăsit jucători precum Marius Penescu, Ionuț Dumitrașcu sau Daniel Bălașa a intrat în posesia trofeului după ce a trecut în finală de Micro 11, cu scorul de 3-2, la capătul unui joc extrem de disputat. Micro 9 este prima dată când și-a adjudecat acest trofeu, din cadrul competițiilor sportive oferite de municipalitate cu ocazia Zilelelor Cetății Târgoviște. Lotul echipei Micro 9 a cuprins următorii jucători: Daniel Bălașa, Marius Penescu, Alin Miloiu, Decebal Lepădatu, Ionuț Dumitrașcu, George Bălăceanu, Adrian Orbeci, Codruț Stanciu, Tiberiu Mihai și Adrian Godinac.

Echipa care a terminat pe locul 3 și a întregit podiumul a fost Micro 3. În finala mică, Micro 3 a trecut de Micro 6, cu 1-0. La capitolul trofee individuale, jucătorul turneului a fost desemnat Dragoș Tudorache (Micro 11), golgheterul competiției a devenit Alberto Roșciugă (Micro 11), iar cel mai bun portar a fost desemnat Toma Bobeică (M6), care a primit și un tricou din partea magazinului de articole sportive Sport Top.

Organizată și Primăria Municipiului Târgoviște și găzduită de terenurile de minifotbal ale Complexului Turistic de Natație, ediția din acest an s-a caracterizat ca fiind una la superlativ, de la organizare și până la premiile oferite celor mai buni. De asemenea, după finalul întrecerii a avut loc și tradiționalul meci al Vedetelor, unde protagoniste au fost echipa Primăriei Târgoviște și echipa Petrolul Ploiești, unde câștigătoare a devenit cea din urmă, cu 8-6.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!