Echipa de minivolei de la CSȘ Târgoviște, calificare la turneul final al Campionatului Național. Ion Atanasiu: “Este o mare performanță pentru noi”

Publicitate

Performanță remarcabilă pentru echipa de minivolei a Clubului Sportiv Școlar Târgoviște! Aceasta a reușit, la sfârșitul săptămânii trecute, calificarea la turneul final al Campionatului Național, după ce a terminat pe primul loc turneul semifinal 2, desfășurat în Sala “CSȘ” din Târgoviște.

Micile voleibaliste târgoviștene, antrenate de Ion Atanasiu, și-au asigurat prezența în ultimul act al întrecerii, după ce au trecut de CSM Focșani (3-0), CSȘ Bacău (3-2) și CSM Ploiești (3-0). Urcarea între cele mai bune opt formații din țară a bucurat nespus de mult conducerea tehnică a clubului târgoviștean. “Calificarea la turneul final reprezintă o mare performanță pentru noi. Fetele noastre s-au mobilizat la maximum, iar rezultatele au fost unele pe măsură. Spun o performanță mare pentru fiindcă e primul an de competiție al fetelor. Ajungând între cele mai bune opt echipe din România înseamnă enorm pentru noi. La turneul final va greu pentru fetele noastre. Acolo vom întâlni adversari foarte puternici. Va fi greu să facem față unor adversari precum CSM București sau Dinamo București. Ne dorim o clasare pe locurile 5-6”, ne-a declarat Ion Atanasiu. Turneul final al Campionatului Național de minivolei va avea loc în perioada 22-26 mai. Într-una dintre grupele turneului final, CSȘ Târgoviște le va avea ca adversare pe CSM București, Dinamo București și CSȘ 2 București. Lotul echipei de minivolei de la CSȘ este format din următoarele jucătoare: Raluca Puică, Ema Gâdiuță, Ștefania Neagu, Ana Barbu, Raisa Constantin, Diana Ropotan, Andra Stoicescu, Melissa Șotîngeanu, Ana Atanasiu, Mara Dumitriu, Alexandra Rotaru și Ștefania Toma.

CSȘ Târgoviște are calificată la turneul final și echipa de cadete

Pe de altă parte, CSȘ Târgoviște are calificată la turneul final al Campionatul Național și echipa de cadete. Ultimul act al acestei competiții va avea loc în intervalul 15-19 mai, fie la Sibiu, fie la Timișoara. Într-una din grupele turneului final, alături de CSȘ Târgoviște se mai regăsesc Juvenil Brașov, CSȘ Lugoj și CSȘ Bega Timișoara.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!