Duș rece pentru CSM Târgoviște înainte de meciul cu Galatasaray! Echipa dâmbovițeană a fost depășită la pas de finalista Ligii Campionilor

Publicitate

Ionuț Parghel
CSM Târgoviște a încheiat printr-o înfrângere duelul cu CS Volei Alba Blaj, într-un meci restanță, ce a contat pentru etapa a 4-a a Diviziei A1. Formația pregătită de Valerijan Luka nu a putut face față “taifunului” numit Alba Blaj și a cedat, în deplasare, cu 0-3.

Chiar dacă târgoviștencele și-au propus mai multe în acest joc, acestea au fost depășite la pas de finalista Ligii Campionilor în fiecare set. Dacă în primele două manșe s-au înclinat cu 16-25, în cel de-al treilea au cedat cu 18-25. La Blaj, principala marcatoare a CSM-ului a fost Sara Klisura, jucătoare ce a realizat 14 puncte. În schimb, de la gazde MVP-ul a fost Ioana Baciu, sportivă ce a contabilizat pe tabelă un total de 20 de puncte. La sfârșitul săptămânii CSM Târgoviște va sta în campionat, iar pe 27 noiembrie, de la ora 18.00, formația târgovișteană va susține prima manșă din 16-imile CEV Cup, înfruntând, acasă, pe Galatasaray Istanbul.

CS Volei Alba Blaj – CSM Târgoviște  3-0 (25-16, 25-16, 25-18)

Marcatoare

Alba Blaj: I. Baciu 20, N. Ninkovic 6, A. Larazevic 8, S. Newcombe 16, L. Kitipova 2, N. Onyejekwe 10.

CSM: S. Klisura 14, G. Bălae 1, R. Buterez 7, D. Djuric 4, A. Lakovic 2, D. Calotă 2 , A. Trică 3, T. Sredic 6, R. Marciu 1.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!