Duel în Europa League între morenarul Andrei Ivan şi târgovişteanul Mihai Bălaşa. Replicim tăioase între cei doi fotbalişti dâmboviţeni

Foto: Andrei Ivan
Publicitate

Ionuț Parghel
Actualul sezon al Europa League este pe placul fotbaliștilor dâmbovițeni. Numai puțin de patru jucători vor reprezenta Dâmbovița în cea de-a doua competiție fotbalistică intercluburi europeană. La startul play-off-ului Europa Legue se vor regăsi Mihai Bălașa, Florin Tănase și Andrei Vlad (toți FCSB), dar și Andrei Ivan (Rapid Viena).

Pe de altă parte, așa cum se știe, FCSB și Rapid Viena se vor înfrunta în play-off, într-un joc care se anunță de la bun început a fi unul cu scântei. La puțin timp după aflarea veștii că cele două formații se vor întâlni, au apărut și câteva replici tăioase între Mihai Bălașa și Andrei Ivan. Astfel, Bălașa l-a “înțepat” subtil pe atacantul lui Rapid Viena. “Așa a zis? Foarte bine! Dar mai întâi trebuie să joace și după aia să marcheze”. În schimb, nici Ivan nu a rămas dator către Bălașa. “Eu îl cunosc pe acest băiat. E de lângă mine, de lângă Moreni. E de la Târgoviște. De la Steaua vorbește cine nu trebuie. Bălașa a jucat 5 la Primavera și s-a găsit să vorbească despre mine și să spună că nu joc. Sunt două meciuri în Europa League în care nu am jucat. Suntem prieteni, îl respect. La fel îl respect și pe MM Stoica. Eu nu am zis nimic de rău despre Steaua, ci doar că vreau să marchez, ca orice profesionist”, a spus Ivan la TV Digi Sport. Până acum, Ivan a strâns 6 selecții în prima reprezentativă a României, iar Bălașa 2.

Foto: Mihai Bălaşa

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!