Duel de “foc” lângă Turn! Meciul care poate duce Târgoviștea în Liga I. Chindia luptă pentru un loc în elita fotbalului românesc

Publicitate

Ionuț Parghel
Ziua de astăzi va fi una fierbinte pentrul fotbalul târgoviștean! Chindia, echipă ce a terminat pe locul 3 ultima ediție a Ligii a 2-a, are posibilitatea de-a face din nou cunoștiință cu Liga I, după o pauză de numai puțin de 20 de ani. Lângă Turnul Chindiei, în fața propriilor fani, de la ora 17.30, roș-albaștrii susțin manșa retur a barajului de promovare pentru prima ligă împotriva lui FC Voluntari, formație ce a devenit învingătoare, cu 1-0, în meciul tur.

Cum bătrânul “Eugen Popescu” se preconizează că va deveni un adevărat vulcan, elevii lui Nicu Croitoru sunt deciși să ofere totul pe teren pentru a întoarce rezultatul negativ bifat pe terenul ilfovenilor. Foarte probabil, din tribune, jucătorii târgovișteni vor fi susținuți de 5000 de spectatori, lucru ce va face din aceștia să pornească cu un atuu în fața grupării antrenate de Adrian Mutu. Dacă vor aborda jocul de astăzi cu aceeași determinare și devotament, așa cum s-a văzut în meciul tur, atunci vor exista șanse mari ca Târgoviștea să revină în elita fotbalului românesc. În schimb, dacă nu va exista aceeași ambiție, atunci, mai mult ca sigur Chindia va rămâne la același nivel. Dacă Chindia își dorește cu adevărat promovarea în Liga I Cherchez et comp. sunt nevoiți să lupte ca niște eroi în cel mai important meci din istoria recentă a clubului dâmbovițean. Înaintea celui de-a doilea joc cu Voluntari, Chindia îl are în continuare incert pe Liviu Mihai, jucător exponențial la mijlocul terenul, dar în același timp și unul dintre principalii golgheteri ai formației dâmbovițene în acest sezon. Pe de altă parte, manșa retur a duelului dintre Chindia și Voluntarti va fi condusă de o brigadă de arbitri, alcătuită din Istvan Kovacs (Carei)- Valentin Avram (București) și Alexandru Cerei (Cluj). Arbitru de rezervă va fi Horia Mladinovici (București), iar observatori din partea FRF vor fi Zoltan Zsekely (Baia Mare) și Felix Grigore (București).

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!