Doliu în fotbalul dâmbovițean!

Publicitate

IONUŢ PARGHEL
După-amiaza de ieri a fost tristă pentru fotbalul dâmbovițean! Vasile Stroe, președintele Comisiei de Competiții și Disciplină din cadrul AJF Dâmbovița, a decedat, fiind răpus de o boală necruțătoare. Oficialul forului județean de fotbal s-a stins la vârsta de 72 de ani, pe patul Spitalului Universitar de Urgență Elias din București. Vasile Stroe s-a luptat din greu în ultima perioadă cu boala, iar ieri, inima i-a  încetat să-i mai bată. În ultimii 20 de ani, acesta a fost președintele Comisiei de Competiții și Disciplină din cadrul AJF, iar ca fotbalist a activat la Flacăra Moreni, Știința Bacău și Petrolul Ploiești. De-alungul vieții, Vasile Stroe, originar din Gura Ocniței, a fost fotbalist, arbitru, profesor, conducător de club și președinte al comisiilor AJF Dâmbovița. Trupul  neîsuflețit al lui Vasile Stroe ar putea fi adus astăzi acasă de la spitalul din capitală. Dacă aceasta va fi adus pe parcursul zilei de astăzi, înmormântarea acestuia acestuia va avea loc mâine. Pe de altă parte, tot în această săptămână, Onică Păun, un alt om care s-a dedicat fotbalului a trecut și el în neființă. Acesta a fost implicat, de-alungul vieții, la echipele din Crevedia și Ciocănești. Dbonline.ro transmite sincere condoleanțe!

Emil Tudor – președinte AJF Dâmbovița

Ne pare rău că a plecat prematur dintre noi un coleg și un om bun.  Transmitem familiei sale sincere condoleanțe, care știm că trece prin clipe grele. Tot colectivul AJF Dâmbovița este alături de familia sa. A avut parte de o moarte fulgerătoare și nici acum nu-mi vine să cred că nu mai este printre noi. A avut o colaborare bună cu toată lumea și a fost respectat de toți cei care l-au cunoscut. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

Dumitru Nistor – secretar AJF Dâmbovița

A suferit, a luptat și a pierdut! A plecat cu lacrimi grele pe obraz și cu tristețea că nu a terminat ce a avut de realizat în viață. Îi mulțumim că a existat și fie ca sufletul lui să-și găsească liniștea. Adio, domn profesor, Vasile Stroe! Cristina și Gabi trebuie să fiți tari și luptători, precum au fost părinții voștri, Mariana și Vasile Stroe, oameni de mare onoare pe care i-am cunoscut.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!