Doi tenismeni de la CS Târgoviște au reprezentat România în preliminariile Winter Cup U14 și U16! Andrei Voican pe locul 4 în etapa de zonă, iar Radu Papoe pe locul 5

0
Andrei Voican
Andrei Voican
Publicitate

Ionuț Parghel
Tenisul masculin dâmbovițean are viitor! Clubul Sportiv Târgoviște a avut în ultimele două săptămâni doi reprezentanți în loturile naționale U14 și U16 ale României. Andrei Voican, antrenat de Pompiliu Nedelcu, a reprezentat echipa României de U14, alături de care a terminat pe locul 4 grupa D de calificare la Winter Cup 2018.

În etapa de zonă, desfășurată la Kiev, dâmbovițeanul a fost folosit atât la simplu, cât și la dublu pentru “tricolori”, înregistrând un total de două victorii și patru înfrângeri, în fața adversarilor din Belarus, Cehia și Turcia. Voican a ieșit învingător la simplu, în disputele cu Erik Arutiunian (Belarus) – 6-3, 6-1 și Erden Er (Turcia) – 7-6 (4), 6-2. În schimb, înfrângerile au venit de trei ori în disputele de dublu și în partida cu cehul Hynek Barton – 4-6, 4-6, la simplu. De asemenea, tot în grupa D, dar la Kazan, Radu Papoe s-a clasat pe locul 5 cu România U16, în etapa de zonă la Winter Cup. Antrenat de tatăl său, Cătălin Papoe, Radu a bifat în meciurile de simplu ale competiției din Rusia două victorii și o înfrângere, în disputele cu adversarii din Suedia, Georgia și Belarus. Pentru târgoviștean, succesele la Kazan au venit în fața lui Beka Winston (Georgia) – 6-0, 6-0 și Danila Ishchanka (Belarus) – 6-1, 6-1, iar eșecul în disputa cu suedezul Adam Heinonen – 2-6, 6-1, 2-6. Mai mult de atât, la început de 2018, Radu Papoe a devenit dublu campion național la U16, iar Andrei Voican campion al României la U14.

Andrei Voican
Andrei Voican
Radu Papoe

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele