Doi fraţi proxeneţi, arestaţi în Spania. Erau extrem de cruzi. Cum îşi torturau victimele. Riscă peste 100 de ani închisoare fiecare

0
Publicitate

Liderii clanului Săndulache au fost ridicaṭi de mascați, după ce și-au torturat victimele pe care le obligau să se prostitueze și să facă avort. Victimele fac declarații șocante despre modul în care au fost tratate de proxeneți. Acum, acest caz este dezbătut la o instanța din Spania.

Frații Cristian și Sebastian Sandulache, care sunt și printre liderii clanului au fost acuzații de două dintre tinere că au fost racolate din România în Spania, prin metodă loverboy. Aceștia simulau o relație amoroasă cu ele, promițându-le că o să se casatoreasca, dar victimele au ajuns în Spania și au fost obligate să se prostitueze.

Cele două fete au povestit în față judecătorilor toate chinurile și amenințările la care au fost supuse de cei doi frați. Poveștile lor sunt sunt de-a dreptul cutremurătoare. Erau obligate să nu se protejeze atunci când întrețineau relații sexuale cu clienții, pentru a primi mai mulți bani de la ei. Întreruperile de sarcină erau tot mai des întâlnite și nici bătăile nu lipseau. Atunci când nu reușeau să câștige suficienți bani, cei doi frati, spun acestea, deveneau și mai agresivi cu ele.

,,I-am zis într-o seară că nu am făcut decât 700 de euro și mi-a adus apă ca să-i înghit, spunându-mi că ăștia nu sunt bani’’. Sau ,, mă băteau și îmi spuneau că o vor viola pe sora mea mai mică de 10 ani, dacă nu mă supun’’.

În urmă unor decinderi, 12 membri ai rețelei au fost reținuți în luna ianuarie, în clubul de noapte al fraților Săndulache, pe care îl dețîn în regiunea Asturia. Oamenii legii au confiscate și mașini în valoare de 250 de mii de euro. Acum cei doi frați sunt în libertate pentru că au plătit cauțiunea de 500 de mii de euro. Procuratura cere pentru cei doi indivizi 120 de ani de închisoare.

Nu doar de prostituție sunt acuzați cei doi, ci și de șantaj, spălare de bani și violente.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele