Doi fotbaliști dâmbovițeni, titulari în naționala U21 a României în meciul cu Irlanda de Nord din preliminariile EURO 2021. Valentin Mihăilă, la primul gol în naționala de tineret

Publicitate

Doi fotbaliști dâmbovițeni, Valentin Mihăilă (atacant – Universitatea Craiova) și Andrei Vlad (portar – FCSB), au contribuit din plin, aseară, la victoria obținută de naționala de tineret împotriva Irlandei de Nord, într-un meci din cadrul preliminariilor EURO 2021. În disputa cu nord-irlandezii, “tricolorii” s-au impus cu scorul de 3-0.

Ambii jucători dâmbovițeni au fost titulari în angrenajul gândit de selecționerul Mirel Rădoi. Vlad a închis foarte bine poarta pe durata întâlnirii, iar Mihăilă a arătat excelent în linia ofensivă naționalei U21. Mai mult de atât, fotbalistul Universității a reușit să marcheze al doilea gol al României, în minutul 59, când l-a bătut pe Hughes printr-un șut din prima, dintr-o centrare oferită de Man, iar A. Petre a sărit peste minge. Reușita cu Irlanda de Nord a fost prima pentru dâmbovițean în tricoul naționalei de tineret a României. Celelalte două reușite ale României au fost semnate de T. Băluță (48) și de Ciobanu (67).

Pe de altă parte, un alt dâmbovițean, potarul Chindiei Târgoviște, Marian Aioani, a fost rezervă în disputa cu nord-irlandezii. După trei meciuri susținute în grupă, România se află pe locul 3, cu 6 puncte acumulate, după Danemarca (9 p) și Finlanda (7 p).

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!