Doi copii, victime ale drogatului care a intrat cu maşina intenţionat într-un grup de persoane. Individul înjunghiase înainte un bărbat

Publicitate

Ştefan Khalil
Ieri dimineaţă, un tânăr care se afla sub influența băuturilor alcoolice, dar și a drogurilor, a intrat cu mașina într-un grup de persoane, care stăteau în fața intrării unui mall din Brặila. Individul a furat mașina și a mai făcut și alte victim în drum spre mall.

Nu mai puțin de șapte persoane au ajuns în stare gravă la spital în urma acestui incident. Numele celui care a comis aceste fapte este Marius Parfenie și are doar 20 de ani. Se pare că una dintre victime a suferit multiple fracturi de member și oase ale feței. O altă victimặ a fost operată pentru sutură de scalp, suferind și o fractură de humerus. În acest incident ieșit din comun au fost victime și doi copii, cu vârste de 11 și 13 ani. Aceștia au suferit răni la picioare și vor fi internați la Chirurgie. Individul drogat a mai făcut o victimă înainte să intre cu mașina în grupul de oameni de la mall. Acesta a înjunghiat un bărbat de 42 de ani. Se pare că cei doi s-au întâlnit într-o localitate în apropiere de Brặila și au purtat mai multe discuții despre vânzarea unei mașini. După ce tânărul drogat a încercat să vadă cum merge autoturismul, între cei doi au apărut neînțelegeri. Bărbatul de 20 de ani s-a enervat și l-a înjunghiat cu un cuțit, după care s-a urcat în mașină și a fugit cu ea. Marian Sava, bărbatul de 42 de ani care a fost înjunghiat a ajuns în stare gravă la spital și a fost operat la Spitalul de Urgență din Brặila.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!