Doi bărbați din Dărmănesti, depistați de polițiști în timp ce furau lemne. Ambii au fost amendați de două ori

Publicitate

Doi bărbați din localitatea din Dărmănești, după ce au fost depistați de politiștii din Moreni furând lemne, au fost amendați de două ori.

Aceștia au încasat prima amendă pentru că o fost prinși în timp ce transportau cu căruțele lemne, deși nu dețineau documente legale de proveniență a materialului lemnos. A doua sancțiune pentru bărbați a fost din cauza faptului că au încălcat prevederile Ordonanței Militare Nr. 3/ 2020 privind măsurile de prevenire răspândirii coronavirusului.

“Polițiștii din cadrul Secției nr. 6 Poliție Rurală Moreni au depistat, pe raza localității Dărmănești, doi bărbați din I.L. Caragiale, în timp ce transportau cu două atelaje hipo cantitatea de 0,8 m³  lemn, deși nu dețineau documentele legale de proveniență și transport

Materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării și predat unui ocol silvic, iar cei doi au fost sancționați contravențional pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, cât și pentru încălcarea prevederilor Ordonanței Militare nr. 3/2020 privind măsuri de prevenire a răspândirii COVID-19”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

De asemenea, în aceeași zi, polițiștii din Dâmbovița au constatat 17 infracțiuni și au aplicat 275 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 307 355 de lei.

“La data de 26 martie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița au acționat pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

În ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la 46 de evenimente, dintre care 32 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112, au constatat 17 infracțiuni și au aplicat 275 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 307.355 de lei.

Din totalul infracțiunilor constatate, 9 au fost contra persoanei, 6 contra patrimoniului și una contra siguranței circulației pe drumurile publice.

Totodată, ca măsură complementară, polițiștii au reținut 2 permise de conducere”, se mai arată în informarea IPJ Dâmbovița.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!