Director de școală bătut de un părinte, la o școală din Dâmbovița

Publicitate

Scene incredibile petrecute în prima parte a zilei în incinta Școlii Gimnaziale din localitatea Bădulești, unde directorul instituției de învățământ a fost agresat de părintele furios al unui elev.

Potrivit unui comunicat IPJ Dâmbovița, tătăl unui copil și-a revărsat furia pe directorul școlii, dar nu se cunosc motivele ce au determinat reacția extremă a bărbatului. De asemenea, victima nu a solicitat intervenția ambulanței pentru acordarea de îngrijiri medicale.

“La data de 16 septembrie a.c., în jurul orei 09.05, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Crângurile au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că un bărbat a fost agresat fizic de un alt bărbat, în incinda Școlii Gimnaziale din Bădulești. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu, ar fi fost agresat de tatăl unui elev al unității de învățământ. Victima nu a solicitat intervenția ambulanței pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. Se continuă cercetările sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești. De asemenea, față de bărbatul bănuit de comiterea faptei, polițiștii au dispus măsura sancționării contravenționale în conformitate cu prevederile Legii nr. 61/1991 privind ordinea și liniștea publică. Dosarul urmează a fi declinat Parchetului de păe lângă Judecătoria Găești”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!