Dezamăgire pe Cricov la final de tur! Flacăra Moreni se află pe loc retrogradabil în C3. “Dacă se termina acum campionatul munca noastră pe cinci de zile se ducea de râpă”

Publicitate

Ionuț Parghel
Flacăra Moreni a încheiat dezamăgitor prima parte a Ligii a 3-a. “Lupii” se află pe loc retrogradabil la jumătatea campionatului (locul 14 în seria C3), cu doar 13 puncte acumulate. Numeroasele eșecuri înregistrate de morenari în prima jumătate a sezonului a provocat multă mâhnire în rândul conducerii tehnice.

Reprezentanții staff-ului tehnic au lăsat de înțeles că dacă acum se termina campionatul munca din ultimii cinci ani care s-a depus la Moreni ar fi fost în zadar. “Un tur mai mult decât slab datorită faptului că jucătorii nu au avut încredere în posibilitățile lor o perioadă îndelungată. Când au văzut și ei că se poate și că au calitatea necesară de a câștiga s-a terminat turul. Nu e bine, suntem pe loc retrogradabil. Dacă se termina acum campionatul munca noastră pe cinci de zile se ducea de râpă. Din fericire, vom avea un retur în față, în care trebuie să abordăm fiecare joc cu încredere, pentru că la fotbal lucrurile se pot schimba datorită încrederii și mentalității”, ne-a declarat antrenorul Gabriel Paraschiv. Sâmbătă, morenarii au susținut ultimul joc din acest an, la capătul căruia au cedat cu 0-2, în fața Universității Craiova. După terminarea turului de campionat, “lupii” nu vor lua vacanță și vor mai continua antrenamentele cel puțin două-trei săptămâni. Cel mai probabil, reunirea lotului pentru a doua parte a campionatului va avea loc în jurul datei de 20 ianuarie.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!