Descinderi în forță ale mascaților și polițiștilor la Găești și Mogoșani! Cinci persoane au fost reținute

Publicitate

Polițiștii din Găești, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița, au efectuat mai multe percheziții domiciliare la persoane din Găești și Mogoșani, bănuite de comiterea infracțiunilor de tulburare a ordinii publice și liniștii publice, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și lovire sau alte violențe. Potrivit unui comunicat IPJ Dâmbovița, cinci persoane au fost ridicate de polițiști.

“În această dimineață, polițiștii găeșteni, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița, au descins la domiciliile unor persoane bănuite de săvârșirea infracțiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și lovire sau alte violențe.

Au fost puse în executare cinci mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul Poliției pentru audieri.

În urma probatoriului administrat, bănuiții au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca mâine, 18 octombrie să fie prezentați în fața magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

La data de 17 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Găești, sprijiniți de luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița, au efectuat trei percheziții domiciliare, din care două în Găești și una pe raza localității Mogoșani, la cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 17 și 46 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de tulburare a ordinii publice, portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase și lovire sau alte violențe, fapte comise în ziua de 20 septembrie a.c.

În urma descinderilor, au fost ridicate în vederea indisponibilizării mai multe obiecte susceptibile a fi folosite la săvârșirea infracțiunilor.

Au fost puse în aplicare cinci mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul Poliției pentru audieri.

În urma probatoriului administrat, bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând ca mâine, 18 octombrie, să fie prezentați magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Activitățile sunt coordonate de un procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găești”.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!