Descinderi de amploare! Poliștii din Găești au ridicat 11 persoane, suspecte pentru furturi și tâlhării pe autostrăzi și drumurile naționale

Publicitate

Descinderi de amploare în această dimineață! Polițiștii din Găești, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița și criminaliști, în colaborare cu efective de la inspectoratele de poliție Argeș și Giurgiu au “bătut” la ușile a 9 persoane bănuite pentru comiterea unor furturi și a unor tâlhării prin metoda „distragerii atenției”, pe autostrăzi și drumuri naționale, potrivit unei informări IPJ Dâmbovița.

“La data de 23 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Găești, sprijiniți de luptători ai Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița și criminaliști, în colaborare cu efective de la inspectoratele de poiție din Argeș și Giurgiu, efectuează 9 percheziții domiciliare pe raza județului Argeș, respectiv în localitățile Pitești, Mălureni, Bascov și Merișani, la persoanele bănuite de comiterea unor furturi și a unor tâlhării prin metoda “distragerii atenției”.

Cele 11 persoane, cu vârste cuprinse între 21 și 46 ani, sunt bănuite că ar fi săvârșit faptele în perioada 2018-2019, pe mai multe autostrăzi și drumuri naționale din țară.

Vor fi puse în executare 11 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi conduse la sediul Poliției Orașului Găești pentru audieri și dispunerea de măsuri legale.

Activitățile sunt coordonate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Găești și beneficiază de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!