Derby dâmbovițean la nivelul Ligii a 3-a. Flacăra Moreni, duel de “foc” cu FC Pucioasa

Publicitate

Liga a 3-a propune, astăzi, un veritabil derby dâmbovițean. De la ora 15.00, pe stadionul din Moreni, se vor înfrunta echipa din localitate, Flacăra, si FC Pucioasa într-un joc ce va conta pentru etapa a 7-a a campionatului.

La prima vedere, jocul se anunță că fiind unul de “foc” ținând cont de situația din clasament a celor două echipe. Flacăra, antrenată de Gabriel Paraschiv, vizează de la bun început doar victoria, deoarece adjudecarea tuturor punctelor i-ar putea propulsa pe “lupii” chiar pe primul loc în serie. În schimb, Pucioasa, pregătită de Romică Ciobanu,  aflată în zona nisipurilor mișcătoare are nevoie de un rezultat pozitiv mai mult ca oricând.

Înaintea jocului de astăzi, Flacăra se află pe locul 2, la egalitate de puncte (13) cu liderul CSM Slatina, iar Pucioasa ocupă poziția a 13-a, cu 5 puncte acumulate. În ultima perioadă, “lupii” de pe Cricov au avut parte de o serie de rezultate foarte bune. Runda trecută s-a impus la Brașov, cu 1-0, iar gustul înfrângerii nu l-a mai cunoscut de trei etape. Până acum, în cele șase jocuri disputate, Flacăra a înregistrat 4 victorii, o premisă și o înfrângere. De partea cealaltă, Pucioasa vine la Moreni după un joc bun făcut etapa trecută, în compania liderului din Slatina, când scorul a fost de 0-0.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!