Decizie revoltătoare: Pedeapsă redusă cu doi ani pentru un târgoviștean care și-a violat fiica de 13 ani. Copila este imobilizată în scaun cu rotile

Publicitate
Distribuie

Ionuț Parghel

Decizie revoltătoare a magistraților de la Curtea de Apel Ploiești! Un bărbat de 38 de ani, din Târgoviște, care și-a violat fiica cu handicap a primit o reducere a pedepsei de la opt ani la șase ani. Decizia instanței din Ploiești este una definitivă.

„Admite apelul declarat de inculpatul C. Sebastian Marius, în prezent aflat în Penitenciarul Mărgineni, împotriva sentinţei penale nr.298/29.10.2019 pronunţată de Judecătoria Târgovişte, pe care o desfiinţează în parte, în sensul că reduce pedeapsa aplicată inculpatului de la 8 ani la 6 ani închisoare. Menţine restul dispoziţiilor se”tinţei, care nu sunt contrare prezentei decizii. Deduce din durata pedepsei aplicate inculpatului Cristea Sebastian Marius perioada reţinerii şi arestării preventive de la data de 10.04.2019 şi până la zi. Cheltuielile judiciare avansate de stat în apel rămân în sarcina acestuia. Onorariul apărătorului din oficiu pentru apelant, în cuantum de 868 lei, va fi avansat din fondurile Ministerului justiţiei în contul Baroului Prahova. Onorariul apărătorului din oficiu pentru persoana vătămată Cristea Ionela Alexandra, în cuantum de 470 lei, va fi avansat din fondurile Ministerului justiţiei în contul Baroului Prahova.”

Bărbatul a fost arestat, în urma unui test ADN, după ce s-a dovedit că și-a violat fiica adoptivă în vârstă de 13 ani, care are tetrapareză spastică și se afla într-un cărucior cu rotile. În urma faptei comise, acesta a fost încarcerat la Penitenciarul Mărgineni, în luna aprilie a acestui an.

Bărbatul era concubinul mamei fetiței, iar acesta și-ar fi abuzat de mai multe ori fiica. Mai mult de atât, copila a rămas însărcinată, iar la începutul lunii februarie a născut la maternitatea din Târgoviște. De frică, copila nu a spus nimic în acest sens, iar sarcina acesteia a fost descoperită șapte luni mai târziu.

Totul s-ar fi întâmplat la Centrul de Servicii Sociale Sfânta  Maria din Târgoviște, acolo unde locuiau fetița, alți cinci frați, mama acestora, dar și bărbatul arestat. Inițial, instanța a decis în dreptul violatorului să ispășească o pedepasă de 8 ani de închisoare, dar în același timp să plătească suma de 100 000 de lei daune către fetița abuzată.

La scurt timp după celebrul caz, copila abuzată a ajuns în Centrul de primire în regim de urgență pentru copilul cu handicap sever din cadrul Complexului se Servicii Sociale Găești.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!