Debut infernal pentru FC Pucioasa în campionat! Cristi Bălașa: “Sperăm să compensăm prin dăruire și o organizare bună a jocului”

Publicitate

Ionuț Parghel
FC Pucioasa debutează, în această după-amiază, în noul campionat al Ligii a 3-a. “Bombonarii” au parte de un meci infernal la startul în noul sezon, întâlnind pe Steagul Roșu Brașov, în deplasare, de la ora 18.00.

La capătul a șase teste de verificare, în care s-au înregistrat cinci victorii și o înfrângere, dar și 11 achiziții efectuate, echipa din dealul “Patrana” vizează să obțină un rezultat cât mai bun sub “Tâmpa”, pe stadionul “Silviu Ploeșteanu” (Tineretului). Staff-ul tehnic este și el încrezător că Marina et comp. se vor dărui în totalitate împotriva brașovenilor. “Am încredere că vom scoate un rezultat bun chiar dacă vom întâlni un adversar bine organizat și care are în componență numeroși fotbaliști cu prezențe în Liga I. Sperăm să compensăm prin dăruire și o organizare bună a jocului”, ne-a declarat tehnicianul Cristi Bălașa. Conducerea tehnică vizează un rezultat pozitiv la Brașov și pentru a face uitată eliminarea din primul tur al Cupei României, după un eșec suferit în fața Gloriei Cornești (1-2).
Curiman, Lețu, Curt (toți Unirea Ungureni), Agachi (Viitorul Constanța), T. Calofir (AFCM Alexandria), Lungeanu (Gloria Cornești), Iamandache (CSȘ Târgoviște), Niță, Călin, Niculăescu și Țilică (toți Chindia Târgoviște) reprezintă cele 11 achiziții făcute de Pucioasa în această vară.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!