Debut de toamnă cu vreme de vară. Prognoza meteo până pe 9 septembrie

Publicitate

Debut de toamnă cu temperaturi caniculare de vară!

În zona județului Dâmbovița, meteorologii anunță în continuare o vreme călduroasă, local caniculară, cu media temperaturilor maxime în jurul a 34 de grade.

Chiar și în zilele următoare, temperaturile se vor situa în jurul a 30 de grade, doar în câteva zile mediile maximelor termice diurne vor oscila ușor în jurul a 29 de grade.

Până pe 9 septembrie, în Dâmbovița, media media minimelor termice se va situa între 14 și 17 grade.

Probabilitatea de apariție a ploilor în general slabe, posibil însoțite de descărcări electrice va fi mai ridicată în intervalul 5-7 septembrie.

La munte, media maximelor termice va scădea ușor, spre 19 de grade de la debutul lunii septembrie. Ulterior, variațiile de la o zi la alta vor fi nesemnificative, în jurul valorii medii de 18 grade.

Probabilitatea de apariție a ploilor, mai ales averse însoțite de descărcări electrice, va fi ridicată în intervalele 4-8 septembrie.

Pentru cei care încă sunt în vacanță la mare, mai ales că se derulează programul Litoralul pentru toți, la Marea Neagră, vremea va fi plăcută, urmând ca mediile maximelor termice diurne să oscileze ușor în jurul valorii de 27 de grade. Probabilitatea de apariție a ploilor în general slabe va fi mai ridicată doar în intervalul 5-7 septembrie.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!