Dâmbovițeni suspecți de furt și tâlhărie, reținuți

Publicitate

Polițiștii de la Serviciul Județean Transporturi au reținut pentru 24 de ore un bărbat din Nucet, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat. El va fi prezentat magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

La data de 21 februarie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Județean Transporturi au documentat activitatea infracțională a bărbatului, bănuit că, în ziua de 16 februarie a.c., ar fi sustras 100 de metri de cablu din apropierea unei stații de cale ferată. Prejudiciul cauzat este estimat la 4.400 de lei.

Tot în ziua de 21 februarie a.c., polițiștii de la Răcari au reținut pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, un tânăr, de 21 de ani, din Vizurești, și acesta urmând să ajungă în fața magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că, în noaptea de 20 spre 21 februarie a.c., prin exercitarea de acte de violență și amenințări, bănuitul ar fi sustras 500 de lei de la un alt tânăr de 28 de ani, din aceeași localitate.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!