Dâmbovițeanul Florin Tănase a călcat din nou pe bec! Fotbalistul de la FCSB a petrecut în club și a băut până la 5 dimineața

Publicitate
Distribuie

Dâmbovițeanul Florin Tănase, fotbalist la FCSB, și-a făcut din nou de cap! După escapadele din lunile februarie și iunie ale anului trecut, jucătorul formației din capitală a fost surprins de această dată petrecând într-un club de fițe, alături de colegii săi, Adi Popa, Planic și Nedelcu.

Cei patru jucători s-au distrat într-un club de noapte din nordul Bucureștiului, sâmbătă până la ota 05.00 dimineța, iar de la masa lor se pare că nu au lipsit sticlele de alcool. Mai mult de atât, grupul din care a făcut parte jucătorul dâmbovițean a fost însoțit și de un bodyguard, care i-a ținut departe pe ceilalți petrecăreți de masa fotbaliștilor. Potrivit Prosport, Tănase, Popa și Nedelcu au rupt pe ringul de dans, iar sârbul Planic s-a luptat cu paharele.

În actualul sezon al Ligii 1, Tănase este al treilea golgheter de la FCSB, cu 3 goluri marcate, după Florinel Coman (7) și Gnohere (5). În primele 16 etape ale campionatului, “Tase” a evoluat în 13 meciuri, la capătul cărora a bifat 997 de minute pe terenul de joc.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!