Dâmbovițeanca Andreea Părăluță este aproape de a realiza eventul cu Atletico Madrid! “Ar fi ceva extraordinar pentru cariera mea”

Publicitate

Ionuț Parghel
Dâmbovițeanca Andreea Părăluță ar putea să-și îmbunătățească substanțial performanțele în fotbalul feminin spaniol! Portarul echipei naționale de fotbal feminin a României are șansa în această seară de a intra și în posesia Cupei Spaniei cu Atletico Madrid, după ce la jumătatea lunii mai a cucerit campionatul cu gruparea madrileană.

În această seară, de la ora 21.30 (ora României), Atletico va înfrunta în ultimul act al Copei de la Reina pe FC Barcelona, principala adversară  cu care s-a bătut și în campionat. Chiar dacă păstrează șanse reduse de a evolua titular, dâmbovițeanca consideră că eventul e foarte aproape de Atletico. “Suntem la un pas de a realiza eventul. Și anul trecut am fost în aceeași postură, dar din păcate am pierdut în finală rămânând doar cu titlul de campioni. Sperăm ca sezonul acesta să cucerim și Cupa, așa cum ne-am impus și în campionat. Văd echipa mult mai în formă decât stagiunea precedentă. Suntem pregătite să facem un meci bun și să ridicăm deaspura capului acest trofeu. Ne așteptam ca în ultimul act al Cupei să dăm peste Barcelona. În campionat, în disputele cu Barcelona am remizat de fiecare dată. Acum datele problemei sunt cu totul altele, Jucăn cu trofeul pe masă, iar motivația o să fie mult mai mare de ambele părți. Cu siguranță toată lumea o să dea tot ce e mai bun pe teren, prefigurându-se un meci disputat și spectaculos. Ar fi ceva extraordinar pentru cariera mea să-mi trec în palmares și Cupa Spaniei. Mă bucur că după atâta muncă se pot vedea și rezultatele. Pentru mine trofeele cucerite reprezintă momente unice și de neuitat toată viața”, ne-a declarat Andreea Părăluță. Atletico Madrid și-a asigurat prezența în finală după ce-a trecut în semifinale de Granadilla Tenerife, cu 2-0. Andreea Părăluță a ajuns la gruparea madrileană în urmă cu doi ani, fiind transferată de la ASA Târgu Mureș.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!