Dâmbovițean reținut după ce ar fi urcat o femeie cu forța în mașină

Publicitate

Un bărbat de 40 de ani a fost reținut de polițiștii din Târgoviște după ce, la începutul săptămânii ar fi urcat în  mașina sa, cu forța, o femeie de 45 de ani.

Marți, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, iar față de acesta s-a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

“La data de 18 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, un bărbat de 40 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, faptă prevăzută de art. 205 din Codul Penal.

Pe parcursul zilei de ieri, bănuitul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Din cercetări a reieșit că, la data de 17 mai a.c., bărbatul, în timp ce se afla pe o stradă de pe raza municipiului Târgoviște, ar fi constrâns o femeie, de 45 de ani, să se urce într-un autoturism. Ulterior, victima a coborât din autoturism în timp ce acesta se afla oprit într-o intersecție”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!