Dâmbovița: Un tânăr pus sub control judiciar, după ce comis infracțiunile de furt, conducere autovehicul fără permis și sub influența băuturilor alcoolice

Publicitate

Un  tânăr de pe Valea Dâmboviței, în vârstă de 19 ani a fost pus sub control judiciar după ce a comis mai multe infracțiuni în cursul nopții de 25 spre 26 octombrie. Potrivit unui comunicat IPJ Dâmbovița, acesta a fost reținut de polițiștii din Dragomiresti pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, pentru comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducere fără permis a unui autovehicul pe drumurile publice și conducere a unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice.

“La data de 26 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Dragomirești au reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, un tânăr de 19 ani, bănuit de comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Cel în cauză este bănuit că, în cursul nopții de 25 spre 26 octombrie a.c., ar fi sustras un autoturism de pe raza localităţii Râncaciov, profitând de faptul că proprietarul îl lăsase neasigurat.

De asemenea, acesta ar fi condus autovehiculul sustras, deşi nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării cu aparatul etilotest, tânărul a prezentat o alcoolemie peste limita de 0.40 mg/l.

Ieri, 27 octombrie a.c., cel în cauză a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgoviște, față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru 60 de zile”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!