DÂMBOVIŢA: Un pompier şi-a pierdut viaţa în accident. Nimeni nu l-a mai putut salva pe Salvatorul din Titu. “Un om cu suflet bun, un exemplu de modestie şi conduită, aşa va rămâne salvatorul plecat între îngeri”

Publicitate

Un tragic accident de circulație a frânt zborul unui pompier dâmbovițean, astfel că Inspectoratul pentru Situații de Urgență Dâmbovița a mai pierdut un coleg și un camarad. Plutonierul adjutant Petre Arsene, care își desfășura activitatea la Detașamentul Titu, s-a stins din viaţă pe 27 august, plecând la Cer mult prea devreme, la numai 40 de ani.

Tragicul eveniment a umplut de durere sufletele colegilor pompieri. Ironia sorţii este că pentru salvarea vieţii celui care, la rândul său, a salvat vieţi, nu s-a mai putut face nimic de colegii sosiţi la locul evenimentului, din cauza gravității rănilor suferite.

Încadrat în Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Basarab I” al județului Dâmbovița în anul 2006, şi-a desfăşurat cei 12 de ani de activitate la Detaşamentul de Pompieri Titu, participând la numeroase intervenţii.

”Un camarad de încredere, un om cu suflet bun, un exemplu de modestie şi conduită, aşa va rămâne salvatorul plecat între îngeri în memoria colegilor săi şi a celor care l-au cunoscut. La trecerea la cele veșnice, personalul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Basarab I” Dâmbovița este alături de familia îndurerată, aducând un ultim omagiu celui care le-a fost timp de 12 de ani un bun coleg şi prieten – plt. adj. Petre ARSNE. Dumnezeu să-l ierte și să-i dea odihnă veșnică! Rămas bun și vei rămâne mereu în sufletele noastre!”, transmite ISU Dâmbovița.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!