DÂMBOVIŢA: Tânăr înjunghiat pe stradă. Avea mai multe lovituri de cuţit în spate. Poliţiştii din Moreni i-au prins pe agresori

Publicitate

În dimineața zilei de 28 august, în jurul orei 04.30, Poliția Municipiului Moreni a fost sesizată pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 despre faptul că pe o stradă din Ocnița se află căzut un tânăr, în stare de inconștiență și care prezintă mai multe urme de înjunghiere, în zona spatelui.

O echipă de cercetare s-a deplasat la fața locului, polițiștii au identificat victima în persoana unui tânăr de 20 de ani, din Ocnița.

Partea vătămată a fost transportată la Spitalul Județean Târgoviște, unde a rămas internată.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au identificat principalii bănuiți de comiterea agresiunii, doi tineri de 17 și 20 de ani, din Ocnița.

Din declarațiile bănuiților a reieșit că, pe fondul unui conflict spontan, unul dintre aceștia i-ar fi aplicat mai multe lovituri victimei, după care au abandonat-o, plecând la domiciliu.

Cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând să fie prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!