DÂMBOVIŢA: Se închide circulația pe drumul din munte. Pe unde se poate ajunge la Platourile Padina – Peștera și Dichiu

Publicitate

Începând din 23 iulie, se închide circulația pe traseul DJ 713 Dichiu – DJ 714 Zănoaga, în zona montană a județului Dâmbovița. Măsura este necesară pentru realizarea în condiţii de siguranţă a lucrărilor de poduri care vor dura maximum două luni, aşa cum a anunțat Consiliul Județean Dâmbovița.

Astfel, începând cu data de 23.07.2018, accesul în Platoul Padina – Peştera se va realiza pe traseul DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Peştera, iar accesul în Platoul Dichiu – Piatra Arsă se va realiza pe traseul DJ 713 (DN 71) – Cabana Cuibul Dorului – Cabana Dichiu – intersecţie drum Piatra Arsă.

Până la data efectivă a închiderii circulaţiei pe traseul menţionat, prin grija constructorului, se va realiza semnalizarea rutieră de informare la: intersecţia DN 71 cu DJ 713 – Cota 1000, intersecţia DN 71 cu DJ 714 – Sat Glod, intersecţia DJ 714 cu drumul de legătură la Zănoaga.

Pentru evitarea producerii de accidente rutiere, li se recomandă participanţilor la trafic să respecte semnificaţia semnalizării rutiere şi să circule cu viteză redusă şi cu atenţie pe sectoarele asfaltate şi pietruite ale DJ 714 Glod – Sanatoriul Moroeni – Peştera.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!