DÂMBOVIŢA: Probleme mari pentru două firme. Ce au descoperit poliţiştii de la SICE

Foto arhivă
Publicitate

Vineri, 23 noiembrie, polițiștii din cadrul Secției Nr. 13 Poliție Rurală Titu și polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, însoțiți de reprezentanți ai Agenției Naționale de Resurse Minerale, au acționat pentru prevenirea și combaterea executării de activități miniere fără licență/permis, dar și pentru respectarea prevederilor Legii 85/2003 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții.

Cu această ocazie s-a constat că, pe raza localității Sălcioara, două societăți comerciale, execută cu un excavator activități miniere, respectiv extragerea de agregate minerale, în speță nisip și pietriș, fără a deține autorizație de construire și licență/permis de exploatare agregate minerale în condițiile legii.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de executare de activități miniere fără permis sau licență și realizarea de activități de deschidere a exploatărilor de carieră și balastieră fără autorizație, urmând a se propune soluție legala prin unitatea de parchet competentă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!