DÂMBOVIŢA: Poliţiştii au reţinut doi suspecţi în cazul ciobanilor bătuţi cu bestialitate. Unul dintre ei avea o armă

Publicitate

Doi suspecți, reținuți de polițiști în cazul celor doi ciobani, un bărbat și o femeie, agresați în timp ce se aflau cu vacile la păscut! Cei doi indivizi, de 48 și 72 de ani, vor fi prezentați magistraților pentru dispunerea de măsuri preventive.

În noaptea de 6 spre 7 august, poliţiştii de la Pucioasa au probat activitatea infracţională a celor doi bărbaţi, ambii din Vulcana Băi. În sarcina acestora s-a reţinut că ar fi agresat fizic două persoane care se aflau cu bovinele la păscut pe un islaz din Vulcana Băi, le-ar fi ameninţat şi le-ar fi sustras 23 de animale.

Suspectul de 72 de ani avea asupra sa o armă de vânătoare, iar în cazul său a fost dispusă şi măsura anulării dreptului de deţinere, port şi folosire a armelor letale, iar arma şi muniţiile deţinute au fost indisponibilizate în vederea continuării cercetărilor

Cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi magistraţilor pentru dispunerea unor măsuri preventive. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!