DÂMBOVIŢA: Patru indivizi au jefuit casa unui fost secretar de stat şi vroiau să fugă în Portugalia

sursa FOTO: Imagini amator Știrile Protv
Publicitate

Poliţiştii de la Răcari au documentat activitatea infracţională a patru bărbaţi bănuiţi de sustragerea unor bunuri dintr-o locuinţă din Tărtăşeşti, precum şi a unor bani dintr-o societate comercială de pe raza localităţii Răcari.

La data de 12 ianuarie a.c., poliţiştii din Răcari, sprijiniţi de efective de la Serviciul de Investigaţii Criminale şi de la Secţia nr. 12 Poliţie Rurală Tărtăşeşti, în colaborare cu poliţiştii Poliţiei Sectorului nr. 1 din cadrul Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti, au documentat activitatea infracţională a celor patru bărbaţi bănuiţi de comiterea a două infracţiuni de furt calificat. Cei în cauză au fost reţinuţi inițial pentru 24 de ore, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Răcari pentru dispunerea unei măsuri preventive.

Bărbaţii sunt bănuiţi că ar fi pătruns prin efracţie în locuinţa unui bărbat din Tărtăşeşti, generalul de brigadă Toma Zaharia, fost secretar de stat, de unde ar fi sustras bijuterii din aur, ceasuri de damă şi bărbăteşti şi bani, bunuri a căror valoare este aproximată la 10.000 de euro şi care au fost recuperate.

De asemenea, aceştia sunt bănuiţi că ar fi sustras şi 1.100 de lei din incinta unei societăţi comerciale din Răcari.

Cei patru au fost depistaţi în după amiaza zilei de 12 ianuarie de către poliţiştii de la Poliţia Sectorului nr. 1 din cadrul Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti, deţinând asupra lor bunurile furate. Ei sunt principalii suspecți în cazul mai multor spargeri din locuințe de lux și aveau deja bilete de avion, intenționând să părăsească România și să ajungă în Portugalia.

Imagini amator

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!