Dâmbovița: O femeie care se deplasa cu bicicleta a fost lovită de o mașină. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Publicitate
Distribuie

Ionuț Parghel

O femeie din localitatea Pitaru a trecut, joi, prin momente dramatice. În timp ce se deplasa cu bicicleta pe raza localității a fost lovită de un autoturism, condus de un bărbat din Ghimpați.

Potrivit IPJ Dâmbovița, șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului, dar la scurt timp a fost depistat de polițiștii dâmbovițeni. Oamenii legii i-au întocmit dosar penal bărbatului sub aspectul săvârșirii infracțiuniunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

“La data de 13 februarie a.c., pe raza localității Pitaru, județul Dâmbovița, s-a produs un accident de circulație, soldat cu rănirea ușoară a unei femei, din localitate.

În urma cercetărilor efectuate, politiștii au stabilit faptul că, femeia, în timp ce se deplasa pe bicicletă, ar fi fost acroșată și accidentată de un autoturism condus de un bărbat din localitatea Ghimpați, județul Giurgiu.

De asemenea, șoferul a părăsit locul producerii evenimentului rutier fără încuviințarea polițiștilor, ulterior fiind identificat.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul savărșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, fapte prevăzute de art. 196 alin. 2 si 3 si art. 338 din Codul Penal.

Cercetările continuă, urmând ca la finalizarea acestora să se propună soluție legală prin unitatea de parchet competentă”, se arată într-o informare IPJ Dâmbovița.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!