DÂMBOVIŢA: Minoră violată de un tânăr. Violatorul a fost reţinut de poliţişti. Anchetate sunt şi mama şi mătuşa acestuia

0
Publicitate

Un caz incredibil petrecut în Titu. Un bărbat în vârstă de 31 de ani ar fi obligat o tânăra de 16 ani să întrețină relații sexuale cu el. Mama și mătușa fetei au încercat s-o convingă pe victimă să renunțe în a mai face plângere la poliție.

Totul s-a întâmplat în luna iulie a anului trecut. Bărbatul ar fi violat-o pe tânăra de 16 ani, iar mama și mătușa fetei l-au acoperit pe acesta. Victima a făcut plângere la poliție, iar ulterior a retras-o din cauza presiunii puse de mama și mătușa ei. După aceea, a făcut din nou plângere, dar fără să scoată certificate medico-legal.

Purtătorul de cuvând al Direcției Generale de Asistență Socială și al Protecției Copilului Dâmbovița a declarat că nu au fost informați de această întâmplare niciodată, dar acum, autoritățile s-au sesizat în privința acestui caz și vor lua măsuri atât împotriva presuspusului aggresor, cât și rudelor fetei.

În zilele următoare, barbatul în vârstă de 31 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele