DÂMBOVIŢA: Militarul criminal a fost reţinut! Riscă ani grei de închisoare. Detalii şocante în cazul crimei care a îngrozit întreaga ţară

Publicitate

Subofiţerul MApN, care şi-a ucis cu sânge rece concubina prin înjunghiere la un salon de coafură din Titu, a fost reţinut pentru 24 de ori şi astăzi este prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Acesta riscă ani grei de închisoare după oribila crimă care a şocat o ţară întreagă.

Militarul în vârstă de 35 de ani şi-a omorât iubita cu o cruzime de neimaginat, lovind-o cu un cuţit în gât, dar şi în abdomen, din anumite informaţii. În salon se aflau mai multe persoane, care au rămas şocate şi care nu vor putea uita prea curând o asemenea scenă. Din câte se pare, bărbatul ar fi recurs la un asemenea gest oribil în urma unei crize de gelozie, acuzându-şi concubina de infidelitate. După ce a comis crima, acesta a sunat la 112 şi apoi s-a urcat într-un taxi şi a mers la poliţie, unde s-a predat. Întrebat de ce a sunat la 112 după crima, acesta  a răspuns: “Ca sa rămână în viaţă”. De asemnena, autorul crimei de la Titu a susţinut că tânăra l-ar fi înşelat de mai multe ori. Cei doi aveau împreună un copil.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!