DÂMBOVIŢA: Mama lui Ghenosu a fost eliberată din arest

Sursă foto: adevarul.ro
Publicitate

Mama interlopului fugar Florin Pârjol (Ghinea), zis Ghenosu, arestată preventiv imediat după ce oamenii legii l-au scăpat pe acesta în dimineaţa percheziţiilor din “Ziua Z”, a fost eliberată.

Vasilica Ghinea, în vârstă de 70 de ani, a fost pusă în libertate de către Curtea de Apel Bucureşti, potrivit unor surse judiciare. Magistraşii Curţii de Apel Bucureşti au dispus revocarea măsurii arestului preventiv dispus de Tribunalul Bucureşti la propunerea procurorilor DIICOT.

Decizia de a o aresta pe femeie a fost luată după ce miercuri, 16 mai, Ghenosu a fugit de la domiciliul său chiar când oamenii legii i-au bătut în poartă. În prezent, oficialii din Departamentul Intern de Control al IGPR fac verificări privind dispariţia lui Florin Pârjol.   Mama liderului clanului Ghenosu, dar şi ceilalţi 13 suspecţi au făcut contestaţie la măsura arestului preventiv. Deocamdată, nu se ştie ce infracţiuni ar fi săvârşit Vasilica Ghinea ca să fie arestată preventiv.   În cazul liderului clanului Ghenosu şi a altei persoane procurorii au cerut arestarea în lipsă, potrivit Mediafax. Anchetatorii au ridicat de la percheziţii: 19.500 de euro, 34655 de lei, 6 autoturisme, 21 de laptopuri, 2 tablete şi 70 de smartphone-uri, au precizat surse judiciare.

Citeste mai mult: adev.ro/p9lmrf

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!