DÂMBOVIŢA: Elevă lovită, trasă de păr şi umilită de o colegă în sala de clasă | VIDEO

0
Publicitate

Momente de coşmar pentru o adolescentă, care a fost umilită şi lovită în sala de clasă, în faţa celorlalţi elevi, de către o colegă de clasă. Totul s-a petrecut la Licetul Tehnologic „Iordache Gokescu” din Găeşti, şi apare într-o filmare postată pe o reţea de socializare, cel mai probabil de către un alt elev care a asistat la întreaga scenă.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti nu au rămas indiferenţi şi au întocmit dosar penal pe numele adolescentei agresive, care este acuzată de comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Din fericire, eleva vătămată nu a necesitat îngrijiri medicale, însă, cu siguranţă, este foarte afectată de cele întâmplate. Deocamdată, aceasta nu a formulat plângere.

Din păcate, tot mai multe violenţe au loc în instituţiile de învăţământ, un fenomen care capătă amploare. Cei mai mulţi dintre elevii agresivi se aleg doar cu nota scăzută la purtare sau, chiar mai puţin, o simplă „mustrare”, care nu îi determină să renunţe la un astfel de comportament. Cât despre cei care asistă la astfel de scene, mai degrabă se amuză, decât să fie revoltaţi sau să se implice în aplanarea conflictelor.

Sursă video: cronica-gaestiului.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!

LASĂ-NE UN COMENTARIU

Scrie comentariul tău
Introdu numele