DÂMBOVIŢA: Covor roșu, lăutari și șampanie la eliberarea unui interlop din penitenciar

Publicitate

Show de zile mari la Penitenciarul Găești cu ocazia eliberării unui deținut interlop! Frank de la Titu a fost așteptat de familie și de prieteni chiar în fața unității de detenție cu lăutari, șampanie, manele la maximum și covor roșu.

Scenele incredibile au avut loc zilele trecute, chiar sub ochii gardienilor de la Penitenciaruldin Găești, care se pare că nu au schițat nici un gest pentru a nu strica petrecerea aranjată în cinstea deținutului proaspăt eliberat.

În momentul când Frank de la Titu a ieșit pe poarta închisorii, rudele și prietenii acestuia au izbucnit în urale și l-au aplaudat. De asemenea, evenimentul a fost transmis live pe Facebook, astfel încât să poată vedea toată lumea show-ul din fața penitenciarului.

Frank a ajuns după gratii după ce participase la un scandal cu bâte în zona Titu. Ultima parte din detenție a ispășit-o în Penitenciarul din Găești, care funcționează în regim deschis, iar dotările de acolo fiind unele moderne.

Penitenciarul din Găești este cunoscut drept “Penitenciarul Vedetelor”, pentru că de-a lungul timpului aici au fost încarcerate persoane publice precum Ion Balint, alias Nuțu Cămătaru, Iaon Niculae, Victor Babiuc și alții.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!