DÂMBOVIŢA: Cine este tânărul care a murit după ce s-a răsturnat cu bolidul de lux la 200 km/oră. În maşina sa au fost găsite două plase cu zeci de mii de lire sterline

Publicitate

Aşa cum am prezentat ieri, un şofer în vârstă de 30 de ani a decedat într-un grav accident rutier, după ce s-a răsturnat cu bolidul de lux marca Porsche pe DN71, din cauza vitezei excesive.

Acesta mergea cu 200 km/oră şi la un moment dat a pierdut controlul maşinii, răsturnându-se pe câmp. Din impact, maşina s-a făcut praf, iar pentru şofer medicii nu au mai putut face nimic. Tânărul era un prosper om de afaceri, pe nume Mihai Alexandru Petrache. Acesta deţinea lanţul de pizzerii Maestro. Din câte se pare,  obişnuia să apese prea tare pedala de acceleraţie. De altfel, tânărul de 30 de ani avea permisul suspendat, tot pentru viteză excesivă.

Poliţiştii au găsit în maşina sa două plase pline cu bancnote de 20 şi 50 lire sterline, fiind vorba în totalde 37.450 lire sterline, după cum informează MDI TV, urmând să se verifice provenienţa banilor.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!