DÂMBOVIŢA: Cine este motociclistul decedat într-un accident rutier

Publicitate

Luni, la Voineşti, s-a produs un grav accident rutier, în care au fost implicate un autoturism şi o motocicletă. Şofer maşinii s-ar fi asigurat când a vrut să intre în curtea sa şi nu a mai putut evita impactul cu motociclistul care venea din sens opus. În urma impactului, ultimul a ajuns în stare gravă la spital, unde, din păcate, a decedat câteva ore mai târziu, cu toate eforturile medicilor de a încerca să-l păstreze în viaţă.

Florin Grigorescu avea doar 31 de ani, era originar din Voineşti, şi locuia în Bucureşti. Lucra în Bucureşti, în domeniul IT, iar apropiaţii spun că avea foarte multe calităţi. „Am parcurs mii de kilometri împreună prin ţară. Ultimul traseu l-am făcut între 17-19 august anul acesta, dar viaţa lui se stinge la numai 31 de ani, nevinovat şi la 800 m de casa părintească. Florin, nu te voi uita niciodată”, a scis un apropiat, pe forumul motociclism.ro.

Motociclistul şi şoferul vinovat erau vecini în Voineşti, casele lor aflându-se la doar câteva sute de metri una de cealaltă.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!