Cursuri de înot pentru toate categoriile de vârstă la ACS Aqua Valahia Târgovişte

Publicitate

Asociația Club Sportiv Aqua Valahia din Târgoviște oferă cursuri de înot săptămânal pentru inițiere și perfecționare. Cursurile se adresează tuturor categoriilor de vârstă, iar aceastea pot fi efectuate la Complexul Turistic de Natație și piscina Hotelului King din Târgoviște. Instructorul de la ACS Aqua Valahia, Simona Gabrian, are rolul de a transforma nesiguranța sau teama de apă într-o frumoasă activitate și experiență de care se poate bucura orice persoană care dorește să facă înot.

La ACS Aqua Valahia se mizează de la bun început pe o comunicare bună cu fiecare cursant, indiferent că este copil sau adult. Mai mult de atât, se vrea ca fiecare să ajungă într-un cadru armonios în care să se relaxeze, să obțină rezultatele dorite și să revină cu plăcere de fiecare dată.

De asemenea, la ACS Aqua Valahia se pune un accent important și pe igienă. Aceasta trebuie învăţată pas cu pas și fără nici o concesie, fapt care ar discredita imediat efortul de a aplica acest concept la nivelul grupei sau chiar a unui singur individ (problema dușului, a purtării căștii din cauciuc, toaleta personală inaintea intrării în apă, folosirea wc-ului în timpul antrenamentului, etc,). Faptul că înotătorul este perfect înconjurat de apă, iar corpul său este expus deci direct contactului cu aceasta impune respectarea cu strictețe a unor suite de reguli ale igienei generale (păstrarea sănătății, creșterea potențialului bilogic angrenat de efort), personalizate în deprinderi de igienă proprie fiecărui individ (rezultate din studierea mediului, prevenirea și înlăturarea factorilor nocivi și consolidarea unui confort acceptabil de activitate) conturată din relațiile cu intructorul, mediul ambiant modern (igienizat), evident de influența general permanentă a familiei și școlii.

La ACS Aqua Valahia se organizează cursuri de înot într-un mediu prietenos, armonios și igienizat, menite să satisfacă nevoia și nivelului fiecărei persoane în parte.

La ACS Aqua Valahia se face înot în orice perioadă a anului, iar înscrieri se fac zilnic, la numărul de telefon 0763 659 632 sau pe adresa de mail: simona.gabrian@yahoo.com .

www.aquavalahia.ro

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!