Cursuri de înot la Clubul DanCos din Târgoviște

Publicitate

Învață să înoți cu cei mai buni! Clubul DanCos din Târgoviște te așteaptă la cursuri de luni până vineri pentru a învăța tainele înotului. Cursurile, în cea mai mare parte, se fac sub îndrumarea instructorului Dan Petre, unul dintre antrenorii din noul val care țintește să facă performanță în această ramură sportivă.

La DanCos se merge pe o dezvoltare continuă. Prin ceea ce se face se dorește să se creeze o experiență unică pentru fiecare cursant. Cu multă atenție și răbdare, prin experiență și cunoștiințe alese s-au ajuns la anumite etape de pregătire adaptate nevoilor tale. Cursurile de înot sunt benefice pentru dezvoltarea armonioasă, întărirea sistemului imunitar și recuperarea medicală.

Clubul DanCos folosește doar materiale profesionale, iar antrenorii  din cadrul clubului sunt certificați în domeniu. Mai nou clubul DanCos a încheiat un parteneriat fructuos cu Jaked România, un brand în domeniu, de la care au fost achiziționate căști profesionale pentru toți cursanții clubului, pentru ca acesștia să-și desfășorea activitatea în cele mai bune condiții. Mai mult de atât, în perioada următoare colaborarea dintre DanCos și Jaked va fi extinsă, urmându-se achiziționa o serie de tricouri și alte accesorii pentru cursanți.

Pe de altă parte, înccepând de la jumătatea lunii aprilie, o parte dintre cursanții de la DanCos se pregătesc pentru concursul găzduit de Complexul Turistic de Natație, pe 12 mai. Cursanții clubului DanCos susțin cursurile la Complexul Turistic de Natație, în zilele de luni (orele 17.00 -19.00), miercuri (orele 16.00-19.00) și vineri (16.00 – 19.00), dar și la bazinul din Microraionul 3, în zilele de marți și joi, între orele 17.00 -19.00. Înscrieri se fac zilnic, iar cei care doresc să facă înot la clubul DanCos pot suna la numărul de telefon 0765 435 400 sau pot lasă un mesaj pe adresa de mail petredanionut@yahoo.com.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!