Cursa dementă a unui şofer de TIR care a băut două sticle de whisky! A mers pe contrasens, a produs un accident, iar poliţiştii l-au prins abia după 21 km

Publicitate

Ştefan Khalil
Sâmbătă seară, un șofer de TIR a alertat mai multe echipaje de poliṭie și au reușit să îl prindă abia după 21 de km. Bărbatul băuse două sticle de whisky și a mers cu TIR-ul pe contrasens pe o autostrada din Germania, provocȃnd adevărate pagube.

Camionul de 40 de tone pe care îl conducea șoferul de origine poloneză, a intrat pe autostradă pe contrasens, pe A67, la sud de Hesse. Ceilalți șoferi din trafic s-au speriat când au văzut că un camion cu un gabarit atât de mare merge cu o asemenea viteză pe banda a 3-a a autostrăzii.

Bărbatul de 47 de ani putea provoca adevărate tragedii. În cursa sa nebună a acroșat o mașină, marca Mercedes, în care se aflau o femeie de 32 de ani și un bărbat de 37 de ani, amândoi fiind grav răniți. Mașina acestora a lovit și un Audi, iar pagubele produse se ridică undeva la 50.000 de euro.

Toatea cestea nu l-au făcut pe șoferul polonez să oprească TIR-ul și și-a continuat cursa. Mai multe echipaje de poliție, cu semnale luminoase și sonore se aflau în spatele lui, dar bărbatul continua să apese și mai tare pedala de accelerație. Abia după 21 de km a fost prins de de agenți.

Când a coborât din cabinặ, bărbatul abia se mai putea ṭine pe picioare, starea lui de ebrietate fiind vizibilă. Bineînțeles că a avut și o alcoolemie mare. Lângă el avea două sticle de whisky, una goală, iar cealaltă era mai mult de jumătate golită. O orặ traficul pe autostradă a fost oprit.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!